HemNyheterKonferens i höst på Valhall Park Hotell utanför Ängelholm

Konferens i höst på Valhall Park Hotell utanför Ängelholm

Vi vill redan nu avisera om en konferens den 15–16 oktober på Valhall Park Hotell som ligger strax utanför Ängelholm. Så fort alla föreläsare är på plats och vi har beviljats bidrag av SPSM (Special-pedagogiska Skolmyndigheten) kommer en inbjudan. Beräknat pris för helpension ca 1 200 kronor och det finns plats för ca 80 personer.

På programmet har vi avsnitt om framtida behandling med cellterapi, mediciner och medicinering sett från en farmaceuts räkning och från en neurologs räkning. Vi har avsnitt om avancerad behandling och om hur DBS utreds och hur en operation genomförs.

Vi kommer att ha en föreläsning om tal-, språk- och kommunikationssvårigheter och även att få information om och praktiska övningar om Mera Liv och Tryggare vardag.

Ett avsnitt kommer att handla om fysisk träning och hur man kan halvera sitt medicinintag. Vi kommer också att få information av en biståndshandläggare och om Patientnämnden Skåne. Dessutom kommer några företag att ställa ut sina produkter som är anpassade för Parkinsonsjuka.

Thomas Winberg

Dela