Musik / 2021-10-31

Skakig inte störd. En livekonsert till förmån för Parkinson-forskningen

Livekonsert med Joyvoicekören Lomma/Staffanstorp under ledning av körledaren och sångcoachen Sara Söderström (Chickenhouse Vocal Studio) inleder kvällens konsert.

Idén till konserten kom upp när jag själv fick diagnosen Parkinson 2017, jag skrev då texten till The Visitor som jag sedan fick hjälp med musiken till av Nate Harold, f d medlem i USA-bandet Fun. Visitorkören, bestående av 10 körvänner kommer naturligtvis sjunga låten ”The Visitor”.

Pickadollas från Lomma/Bjärred, coverband när det är som bäst, ett rutinerat gäng musiker från Lomma/Bjärred, den här kvällen förstärkta med sångerskan Suzzie Tapper, känd bl a för låtarna ”Dansar i månens sken”, ”Vill inte förlora dig” som var stora hits på 80-talet med Suzzies orkester, samt ”Visst finns mirakel”, som Suzzie tävlade med i Mello 2008.

Moneymakers är killarna fr bl a Limhamn som spelar Rythm n´Blues & rockn-roll, det blir garanterat en del Rolling Stones-låtar den här kvällen.

Cielle, sångerska inom pop och soul, kommer även sjunga ett par låtar för oss, hon har hållit på med musik de senaste 18 åren, även skrivit en del egna låtar som är släppta på Spotify. Lyssna gärna på hennes Facebooksida Cielle, eller Instagram ciellesswedenofficial.

Alla pengar från biljettförsäljningen och mat-/dryckesförsäljningen går till forskningen om Parkinson, samt Parkinsonförbundet i Lund (idag finns det ca 22 000 personer i Sverige med diagnosen).

Välkomna till en kväll full av musik och glädje!

Benny Nielsen

Plats: Lomma Dansrotunda, Strandvägen 120 i Lomma
Tid: 20 november klockan 19.30 – 22.00 (öppnar klockan 18.00)
Pris: 200 kronor
Biljett köps via https://billetto.se
Det finns möjlighet att köpa delikatesstallrik, korv med bröd, öl/läsk samt kaffe med bulle.