Aktiviteter, Dans, Digitalt, Hälsa & livsstil / 2021-01-26

Dans för Parkinson – digitalt läger

Dans för Parkinson

Dans för Parkinson – digitalt 8-11/2 bjuder Folkuniversitetet kostnadsfritt upp till dans! Vi jobbar med kropp och rörelse både i ett stärkande syfte och som uttrycksmedel, vi låter våra sinnen uppleva rörelseglädje!

Dans för Parkinson – digitalt läger
8-11 februari kl.14.00-15.00 sänds en danslektion live via programmet Zoom. Du väljer själv vilken/vilka dagar du vill delta. Lägret är kostnadsfritt!

Dansformen är speciellt utvecklad för personer med Parkinson. Ett roligt sätt att förbättra balans, smidighet och hållning genom glädjen att röra sig.
Alla kan vara med – inga förkunskaper krävs, du deltar helt efter dina egna förutsättningar. Många övningar genomförs sittande på stol och du kan alltid välja att utföra hela danspasset sittande. Alla danspass leds av erfarna danspedagoger aktiva inom Nätverk Dans för Parkinson.

Anmäler dig till lägret gör du genom att klicka på ”Boka kursen nu”. Slutför din anmälan och var noga med att din mailadress blir rätt. Bekräftelse på anmälan kommer på din mail. Närmare kursstart får du en inbjudan skickad via din mail med ytterligare information och schema samt med en länk till Zoom.

Varmt välkommen att dansa med oss!

[eltd_button size=”” type=”” text=”Boka kursen nu” custom_class=”” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” link=”https://www.folkuniversitetet.se/bokning/?arrangementPageId=128553″ target=”_blank” color=”#fff” hover_color=”” background_color=”#907bad” hover_background_color=”#907bad” border_color=”” hover_border_color=”” font_size=”” font_weight=”” margin=””]

 

Lägret arrangeras i samarbete Nätverk Dans för Parkinson, Studieförbundet Vuxenskolan Varberg, Region Jönköpings län, Balettakademien Stockholm och Balettakademien Umeå med stöd av Dans i Västerbotten.