Dans, Träning / 2024-06-30

Välkommen till Dans för Parkinson hösten 2024

Skånes Dansteaters erbjuder under hösten 2024 dansworkshoppar för dig med Parkinsons. Varje tillfälle innebär en fysisk dansworkshop i ca 1 timme och 15 min. Workshopparna leds av erfarna dansare från Skånes Dansteater och tempo och innehåll är helt anpassat efter dig. Varje tillfälle avslutas med en gemensam fika. Du får gärna ta med en nära anhörig eller ledsagare som också deltar i workshoppen.

DATUM HÖSTEN 2024

Lördagar 11:00 – 13:00, inklusive fika

31 augusti
14 september
5 oktober
19 oktober
9 november
16 november
7 december

ANMÄLAN
Kontakta oss på dialog@skanesdansteater.se eller via telefon 0703-44 58 11 om du vill anmäla dig eller vill veta mer. Ange vilket/vilka datum du vill komma.

PRIS
Workshopparna inkluderar fika och kostar 80kr/person och tillfälle. Betalas på plats med kortbetalning eller Swish.

MER INFORMATION
Dance for PD® är ett initiativ från amerikanska Mark Morris Dance Group. Det började som ett unikt samarbete mellan danskompaniet och National Parkinsons Foundation 2005. Idag har metoden fått stor spridning i USA, Kanada och stora delar av Europa. Metoden går ut på att professionellt tränade dansare, som är experter på rörelse och har stor kunskap om balans, sekvens, rytm och estetisk är värdefull för personer med Parkinsons sjukdom. Skånes Dansteater erbjuder sedan 2016 Dans för Parkinsons i form av dansworkshoppar ledda av kompaniets dansare.

Besöksadress: Skånes Dansteater, Östra Varvsgatan 13A, Malmö

Välkommen!