Dans, Träning / 2024-06-05

Digital Dansupplevelse – från sommarlägret i Dans för Parkinson

Upplev vårt dansläger för personer med Parkinson, digitalt var än du är. Nätverket Dans för Parkinson håller dansläger och erbjuder ett tillfälle att få titta in, dansa med och få ta del av upplevelsen som skapas på ett dansläger. Det är ingen vanlig dansklass, men du får ta del av övningarna via Zoom.

Dans för Parkinson är en metod att hålla dansklasser för personer med Parkinsons sjukdom. Detta år hålls sommarlägret på Hjälmargården i Läppe, med studiefrämjandet som huvudarrangör. Det är ca 60 personer på plats under lägret. Du får här möjligheten att titta in och vara med under en dansklass. Pedagogerna är utbildade i metoden Dance for PD och håller egna grupper på olika platser i Sverige.

MÅNDAG den 10 juni kl 10.00 – 12.00
Anmälan men den är gratis att delta på!
Digitalt via zoom, mötet öppnas kl 9.40   https://folkuniversitetet-se.zoom.us/j/8431434290?omn=62136978284   Mötes-ID: 843 143 4290
Boka nu

Kursledare
Åsa N Åström
Verksamhetsutvecklare Danshälsa

Har du frågor?
Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm direkt@folkuniversitetet.se